E-mail marketing.

Bereik op persoonlijke wijze jouw klanten of doelgroep met interessante mailcampagnes.

Werken aan klantenbinding wordt makkelijk gemaakt met onze e-mail marketingdiensten. Stuur klanten die zich hebben ingeschreven of eerder een aankoop hebben gedaan interessante en activerende mailtjes om ze terug te laten keren naar jou.

Start met mailen.

Iets voor jou?

Een goede relatie onderhouden met je klanten is natuurlijk erg belangrijk. Wij streven hier zelf ook naar! Eén van de beste methodes om in contact te blijven met je klanten is het gebruiken van e-mails. Een belangrijke update of een speciale aanbieding? Via e-mail marketing houd jij jouw klanten op de hoogte met een betere klantenbinding en conversie als resultaat. Wat het je kan opleveren? Nou..

 • Een verbeterde relatie met jouw klanten.

 • Meer omzet vanuit een bestaande klantengroep.

 • Een verhoging in conversieratio.

 • Krijg inzicht in het koopgedrag van jouw klanten.

 • Doelgericht mailen via segmentaties.

 • Gegarandeerd hoog rendement.

A/B testing.

Een belangrijk aspect wat bij e-mail marketing komt kijken is A/B testing. Dit houdt in dat wij twee (of meer) verschillende ontwerpen maken van één e-mail. Hierdoor kunnen we erachter komen of een bepaald element in e-mail A het beter doet dan in e-mail B omdat deze bijvoorbeeld een andere kleur of locatie heeft. Ook doen wij aan A/B testing op dag en tijdstip, zodat wij precies weten op welke dag en hoe laat de kans het grootste is dat jouw e-mails worden geopend door de ontvanger.

Hoe wij te werk gaan.

Stap 1.Onderzoeken.

Een duidelijk inzicht in jouw klanten en hun wensen is een vereiste voordat je kan beginnen met e-mail marketing. Je wilt natuurlijk niet dat de e-mails die jij verstuurt worden gezien als spam. Daarom gaan wij op onderzoek uit en kijken wij wat voor soort e-mails geschikt zijn, hoe vaak ze verstuurd kunnen worden en wanneer het beste moment is.

Stap 2.Ontwerpen.

Hoe de e-mail er uit moet gaan zien is de volgende vraag. Als basis voor de e-mails nemen wij jouw huisstijl mee in het design. Zo herkent de ontvanger snel van wie de e-mail komt. Daarnaast kijken wij, met het voorgaande onderzoek, welke elementen kunnen helpen met activeren en converteren. Zo ontwerpen wij een mailing die aansluit bij jouw bedrijf én converteert.

Stap 3.Versturen.

Het ontwerp is klaar en de e-mailcampagne staat in de startblokken om verzonden te worden. Voordat we dit doen plannen wij de e-mail in. Hierbij kijken wij naar al beschikbare data om erachter te komen welke dagen en welke tijdstippen het meest geschikt zijn. Zo ben je een stuk zekerder dat de e-mails die jij verstuurt daadwerkelijk geopend worden.

Stap 4.Analyseren.

De e-mailcampagne is van start en de data begint binnen te stromen. Hoeveel procent van de ontvangers opent de e-mail? Klikken er voldoende mensen door? Met de informatie die binnenkomt kijken wij hoe goed de e-mailcampagne presteert en waar verbeteringen nodig zijn. Zo zorgen wij ervoor dat elke nieuwe e-mailcampagne steeds een stukje beter is dan de vorige.

Wij houden van Mailchimp.

Mailchimp is ons go-to mailingprogramma voor het verzenden van jouw e-mailcampagnes. In Mailchimp ontwerpen wij mailingen die aansluiten op jouw huisstijl met de inhoud die jij wilt overbrengen naar jouw klantenbestand. Daarnaast biedt Mailchimp ook op overzichtelijke wijze belangrijke data aan. Hoeveel mensen hebben de mail geopend en hoeveel klikken door? Mailchimp geeft jou deze informatie. Natuurlijk kunnen wij hiermee een handje helpen door deze data te vertalen en adviezen te bieden in maandelijkse rapportages.

Begin met mailen!
 • Gratis templates tot maatwerk design.

 • Inzicht in alle campagne statistieken.

 • Voordelig en schaalbaar in abonnementen prijs.

 • Geautomatiseerde e-mailcampagnes.

 • Inschrijfformulieren & landingspagina’s.

 • Koppelingen met diverse online platformen.

Combineer met social media.

Wil jij graag het maximale rendement halen uit je e-mails en je klantenbestand continu laten groeien? Dan is een mix met social media campagnes perfect voor jou! Wij zorgen ervoor dat jij nieuwe e-mailadressen via Facebook of LinkedIn ontvangt om je klantenbestand uit te breiden. Naast de mailingen een social media campagne door ons laten opzetten zorgt ervoor dat je er zeker van kan zijn dat klanten jouw boodschap ontvangen

Data & rapportages

Vanuit Mailchimp krijgen wij bakken met data! Wanneer iemand een mailtje opent, waar ze op klikken en welke onderwerpen vinden zij interessant? Met al deze informatie kunnen wij ervoor zorgen dat jouw e-mailcampagnes nóg beter gaan presteren. Wij analyseren de data, segmenteren klanten in specifieke groepen en regelen dat klanten daadwerkelijk e-mails ontvangen die zij leuk vinden. Zo voorkomen we uitschrijvingen en realiseren we een groei in conversie!