Google Ads.

Begin met het online adverteren van jouw bedrijf via het Google Ads netwerk.

Met onze Google Ads diensten zetten wij jouw campagnes op, onderhouden wij deze en optimaliseren wij de advertenties. Zo haalt u het meeste rendement uit jouw budget, realiseren wij hoge advertentie posities wat resulteert in een groei aan relevant verkeer.

Start met adverteren.
Online adverteren via Google Ads
Wat is Google Ads?

Wat is Google Ads?

Google Ads is het advertentieprogramma van Google voor het Google-netwerk. Via Google Ads kan je advertenties op verschillende manieren laten zien aan potentiële klanten die zoeken op bepaalde zoekwoorden. Via een veilingsysteem bied je op de woorden waar jij op gevonden wilt worden, met advertenties naar eigen keuze.

Hoe werkt Google Ads?

Jouw advertenties worden getoond aan mensen die zoeken op bepaalde zoekwoorden. Deze advertenties kunnen verschillen van een simpele tekstadvertentie in de zoekresultaten tot video’s op YouTube. Daarom zullen de advertenties alleen getoond worden wanneer iemand gericht zoekt op de door jou geselecteerde zoekwoorden. Hierdoor adverteer je heel gericht en bestaat er een grotere kans op conversie of interactie op jouw website.

Hoe werkt Google Ads?

Hoe wij te werk gaan.

Stap 1.Kennismaking.

Wij komen graag met jou samen om kennis te maken met jou en je bedrijf. Tijdens dit eerste gesprek stellen wij jouw doelstellingen vast en kijken wij samen wat de mogelijkheden zijn met jouw budgetten.

Stap 2.Onderzoek.

Na onze kennismaking gaan wij voor jou aan de slag om met een vrijblijvend voorstel te komen. Wij nemen voorbeelden mee om te laten zien wat wij in gedachten hebben voor jouw bedrijf en opdracht.

Stap 3.Voorstel.

Na het onderzoek komen wij met een vrijblijvend voorstel met al onze bevindingen, opties en kansen die open liggen voor jou. In dit voorstel vertellen wij welke vervolg stappen genomen dienen te worden.

Stap 4.Uitvoering.

Time for action! Bij akkoord op het voorstel gaan wij hard voor jou aan de slag. We richten het Google Ads account in, zetten de eerste campagnes op en houden alles nauwlettend in de gaten.

Stap 5.Rapportage.

Wij houden jou altijd op de hoogte over al onze werkzaamheden, onderzoeken en bevindingen. Dit doen wij in mooie rapportages waarin rauwe data vertaald is naar leesbaar tekst en beeld.

Stap 6.Optimalisatie.

Wij blijven jouw advertenties altijd optimaliseren om jou niet alleen geld te besparen maar ook om het meeste rendement uit jouw campagnes te halen. Wij doen natuurlijk alles in overleg met jou.

Direct beter gevonden.

Met Google Ads advertenties ben je gegarandeerd van een betere vindbaarheid. Jouw advertenties worden getoond aan potentiële klanten die zoeken op zoekwoorden die jij hebt geselecteerd. Door de hoge plaatsing van de advertentie in relevante zoekresultaten, zal je snel meer relevante bezoekers ontvangen op jouw website, met een hogere conversie als gevolg. Met de juiste advertenties bereik je regionaal, landelijk en zelfs wereldwijd jouw doelgroep.

Begin met adverteren!

Waar kies jij voor?

Tekstadvertenties.

Tekstadvertenties worden in het zoeknetwerk van Google weergegeven, op basis van de door jou geselecteerde zoekwoorden, boven en onderaan de zoekresultaten. Door middel van een pakkende kop, duidelijke URL en activerende meta omschrijving trek je meer relevante en potentiële klanten aan naar jouw website.

Display netwerk.

Met het Google Display Netwerk kan je gebruik maken van bannercampagnes om jouw merkbekendheid te vergroten. Deze campagnes kunnen getoond worden op meer dan twee miljoen websites, apps en video’s. Dit doen wij op basis van de door jou geselecteerde criteria, zoals doelgroep, locatie of onderwerp.

Google shopping.

Via shopping advertenties zorg je ervoor dat jouw producten vindbaar en verkoopbaar zijn via Google. Dit gebeurt niet via zoekwoorden, maar via de in Merchant Center ingevulde productgegevens. Google zal deze gegevens koppelen aan zoekopdrachten van gebruikers om zo de producten op een aantrekkelijke manier te tonen.

Remarketing.

Via remarketing zoek je geautomatiseerd opnieuw contact met mensen die eerder interactie hebben gehad met de website. Zo kan je jouw advertenties op strategische manier aan deze doelgroep presenteren, om zo naamsbekendheid te vergroten of hen te herinneren een aankoop te doen bij jouw website of webshop.

Wat doen wij allemaal voor jou?

Wat doen wij voor jou?

Geen tijd om het zelf te doen of niet helemaal zeker wat er moet gebeuren? Wij staan klaar om te helpen! Met een zoekwoordanalyse zetten wij de campagnes op met zoekwoorden waar jij op gevonden wilt worden. Zo zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf alleen relevante bezoekers ontvangt via advertenties. Ook helpen wij het maximale uit de budgetten en biedmethodes te halen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij komen graag met je samen om de doelstellingen te bespreken en een passend SEA-plan op te zetten.

Data & rapportages.

Het algoritme van Google Ads is enorm slim en levert veel waardevolle informatie en optimalisatie voorstellen op. Wij duiken deze data in en vertalen dit in heldere rapportages. Zo weet je precies wat wij doen, hoe advertenties presteren en wat ze opleveren. Jij hebt ten alle tijden inzicht in deze gegevens via jouw Google Ads account, maar wij komen natuurlijk graag met in contact om vragen te beantwoorden of ideeën te bespreken!

Data en rapportages over jouw advertenties

Wat levert het jou op?

Relevante website bezoekers.

Met advertenties op het Google netwerk trek je snel nieuwe relevante bezoekers aan, die gericht zoeken op jouw zoekwoorden.

Vindbaarheid en conversie.

Dankzij goed uitgevoerde Google Ads campagnes kan jij genieten van een hogere conversie en betere vindbaarheid.

Geoptimaliseerde campagnes.

Wij zorgen ervoor dat jij het meeste uit je budgetten haalt en je investering binnen no-time hebt terugverdient.

Duidelijke rapportages.

Data uit jouw advertenties in waardevol. Wij zetten alles op papier en geven jou adviezen om je campagnes beter te laten presteren.

Inzicht in de doelgroep.

Je krijgt inzicht in jouw doelgroep, klanten en hun zoekgedrag waardoor jij je advertenties beter kan aanbieden.

Een ervaren partner.

Wij zijn experts in alles wat met online marketing te maken heeft. Een samenwerking met ons garandeert jouw online succes.