Webshops & E-commerce.

Wij bouwen voor jou een webshop die perfect aansluit op jouw doelgroep en zorgt voor verkopen.

Online jouw producten, abonnementen of diensten verkopen? Wij kunnen je hier een handje bij helpen! Met een WooCommerce webshop van Flevonline ontvang jij binnen no-time je eerste online bestellingen. Verover jouw online markt met een webshop van Flevonline!

Start jouw webshop.
Een webshop laten maken door Flevonline
Beheer zelf alles wat online staat

Alles in eigen hand.

Bij Flevonline zijn wel dol op WordPress en hun e-commerce platform: WooCommerce. Dit platform is één van de populairste op dit moment, vanwege de flexibiliteit, schaalbaarheid, plugins en koppelingen met derde partijen (zoals iDeal of Mailchimp). Dankzij de gebruiksvriendelijkheid kan je zelf heel gemakkelijk de touwtjes in handen nemen. Zelf producten plaatsen, teksten schrijven of banners vervangen is appeltje eitje.

 • Beheer zelf alles wat online staat.

 • Bewerk en verwerk de binnenkomende orders.

 • Zet zelf acties op met kortingen, sale pagina’s of uitgelichte producten.

 • Inzicht in het winkelgedrag van jouw klanten binnen de webshop.

Een webshop die verkoopt.

Een webshop heeft als hoofddoel het verkopen van jouw producten. Wanneer wij een webshop bouwen zorgen wij ervoor dat deze de klanten activeert om zo conversie te realiseren. Dit doen wij met slimme design en user experience technieken. De klanten zullen snel en gemakkelijk kunnen navigeren, hun gewenste producten vinden en overgaan tot aankoop. Wij geven je een extra verkoopkanaal wat snel converteert en een fijne winkelervaring biedt.

 • Een ontwerp wat niet alleen jou maar vooral jouw klant aanspreekt.

 • Gebruiksvriendelijk om fijn te kunnen winkelen.

 • Uitstekende online vindbaarheid met onze zoekmachine optimalisatie.

 • Een webshop die 24/7 open is zodat je altijd kan verkopen.

 • Een veilige en snelle webshop omgeving.

Online verkopen en conversie realiseren

Hoe wij te werk gaan.

Stap 1.Kennismaking.

Wij kijken uit naar onze eerste kennismaking. Tijdens dit gesprek leggen wij de eerste bouwstenen voor jouw nieuwe webshop. Samen kijken wij naar alle mogelijkheden en wensen.

Stap 2.Vrijblijvend voorstel.

Na onze kennismaking gaan wij aan de slag voor jou om met een vrijblijvend voorstel te komen. Wij nemen voorbeelden mee om te laten zien wat wij in gedachten hebben voor jouw bedrijf en de webshop.

Stap 3.Ontwerpfase.

Tijd om naar de tekentafel te gaan! Met een prototyping tool maken wij een prachtig interactief prototype. Hiermee krijg jij een goede eerste indruk van alle functies en uitstraling.

Stap 4.Ontwikkeling.

Is het prototype en design goedgekeurd? Super! Dan gaan wij over naar de ontwikkelfase voor het werkende eindproduct. Tijdens deze fase houden wij nauw contact met jou voor feedback momenten en updates.

Stap 5.Magic touch.

Het project is bijna klaar! We lopen de code nog eens na, checken of elke pixel wel goed staat en of de content geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Wij ontvangen nog graag inbreng vanuit jou om perfectie te garanderen.

Stap 6.Nazorg & Optimalisatie.

Nu de webshop live staat, blijven wij jouw website verbeteren. Updates doorvoeren, conversie punten optimaliseren en advies vanuit ons om continu te verbeteren en zo meer te kunnen verkopen.

Wij houden van WooCommerce.

WooCommerce is één van de meest populaire webshop platformen ter wereld. Flexibel, schaalbaar en het gemak in onderhoud. Hierdoor is WooCommerce het perfecte e-commerce platform voor iemand die wilt beginnen met online verkopen. WooCommerce kan aan bestaande WordPress websites gekoppeld worden en door de gebruiksvriendelijke interface heb jij het beheer volledig in eigen hand. Met veel opties voor jouw producten, bestellingen en rapportages kan WooCommerce voor het succes van jouw webshop zorgen.

Laten we gaan bouwen!
 • Uitbreidbaar en schaalbaar.

 • Een snelle en veilige webshop.

 • Zoekmachine geoptimaliseerd.

 • Gebruiksvriendelijke interface.

 • Gemakkelijk in onderhoud.

 • Design en UX op maat.

 • Volledige responsive ontwerp.

 • B2B en B2C mogelijkheden.

De lancering van jouw webshop

Lancering in 3..2..1..

Gefeliciteerd! Jouw nieuwe webshop kan bijna live gaan. Maar voordat we dit doen, komen wij eerst even langs voor een oplevergesprek. We gaan samen een kijkje achter de schermen nemen van de nieuwe webshop en je wat dingen uitleggen. Van het uploaden van producten, tot het wijzigen van banners. Gaan er meerdere mensen in het systeem werken? Dan geven wij hen natuurlijk ook graag even wat uitleg in de vorm van een training.

Nazorg en onderhoud.

Nu de webshop online staat betekent dit natuurlijk wel dat hier ook in gewerkt moet worden. Wij snappen heel goed dat dit soms veel extra werk op kan leveren. Daarom bieden wij ook onze onderhoudsservice aan. Wij zullen ervoor zorgen dat de alles op tijd de nodige updates krijgt en altijd goed blijft werken. Ook weinig tijd voor artikelbeheer? Ook daar kunnen wij je bij helpen! Wij ontzorgen jou graag, zodat jij je kan richten op jouw onderneming.

onderhoud en support van jouw webshop

Wat levert het jou op?

Een webshop op maat.

Wij bouwen een webshop die voldoet aan jouw eisen, wensen en specificaties. Zo krijg jij een webshop die perfect bij jou en jouw klant past.

Een fijne samenwerking.

Wij houden van langdurige relaties. Wij zullen er alles aan doen om die met jou zo fijn en persoonlijk te laten verlopen. Van idee tot resultaat.

Design waar je u tegen zegt.

Wij houden meer van het informele, maar voor een prachtig webdesign maken wij graag een uitzondering.

Altijd goed vindbaar.

Tijdens het bouwen gebruiken wij ook direct onze online marketing expertise. Zo zorgen wij dat de webshop vrijwel direct online goed vindbaar is.

Een converterende webshop.

Een webshop moet natuurlijk verkopen genereren. Wij ontwerpen en bouwen jouw website zodat jij converteert en de orders binnen stromen.

Inzicht in jouw data.

Wij geven je inzicht in alle data die te maken heeft met jouw webshop. Vanuit hier kunnen wij advies geven om de webshop te blijven verbeteren.