Webdesign door Flevonline.

Jouw unieke online visitekaartje, gemaakt met liefde en een gezonde lading creativiteit.

Met onze expertise in webdesign creëren wij bij Flevonline het perfecte online visitekaartje voor jouw bedrijf. Vlijmscherpe code, gemakkelijk in gebruik, een aantrekkelijk design en direct online vindbaar! Klaar om de online wereld te laten zien wat jij doet?

Laten we bouwen!
Een website laten maken door flevonline
Een prachtig en activerend design

Een website die bij jou past.

Wij geloven niet in half werk. Een website is namelijk niet alleen een leuk design met tekst en een contact button. Met jouw website wil jij een verhaal vertellen en jouw product of dienst aanprijzen aan jouw doelgroep. Bovenal, weet jij precies hoe jouw markt in elkaar zit. Daarom nemen wij samen met jou belangrijke beslissingen omtrent de inhoud en het design om jouw verhaal te vertellen.

 • Een webdesign wat perfect bij jouw bedrijf past.

 • Een 100% responsive design.

 • Een snelle en veilige website.

 • Gebruiksvriendelijk voor jou en de bezoeker.

Gevonden worden en converteren.

Bij een website horen bezoekers! Daarom zorgen wij ervoor dat tijdens de ontwikkeling alle geschikte SEO technieken worden meegenomen om jouw website gevonden te laten worden. Daarnaast houden wij ook meteen rekening met jouw doelgroep en hun browse gedrag. Met een activerend en converterend design zorgen wij ervoor dat jouw bezoekers contact opnemen of tot aankoop overgaan.

 • Design wat activeert en converteert.

 • Direct zoekmachine geoptimaliseerd.

 • Inzicht in het browse gedrag van jouw bezoekers.

 • Optimalisatie adviezen om nóg beter te presteren.

Gevonden worden en converteren

Hoe wij te werk gaan.

Stap 1.Kennismaking.

Wij kijken uit naar onze eerste kennismaking. Tijdens dit gesprek leggen wij de eerste bouwstenen voor jouw nieuwe website. Samen kijken wij naar alle mogelijkheden en wensen voor de website.

Stap 2.Vrijblijvend voorstel.

Na onze kennismaking gaan wij aan de slag voor jou om met een vrijblijvend voorstel te komen. Wij nemen voorbeelden mee om te laten zien wat wij in gedachten hebben voor jouw bedrijf en opdracht.

Stap 3.Ontwerpfase.

Tijd om naar de tekentafel te gaan! Met een prototyping tool maken wij een prachtig interactief prototype. Hiermee krijg jij een goede eerste indruk van alles functies en uitstraling van jouw nieuwe website.

Stap 4.Ontwikkeling.

Is het prototype en design goedgekeurd? Super! Dan gaan wij over naar de ontwikkelfase voor het werkende eindproduct. Tijdens deze fase houden wij nauw contact met jou voor feedback momenten en updates.

Stap 5.Magic touch.

Jouw website is bijna klaar! We lopen de code nog eens na, checken of elke pixel wel goed staat en of de content geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Wij ontvangen nog graag inbreng vanuit jou om perfectie te garanderen.

Stap 6.Nazorg & Optimalisatie.

Nu de website live staat, blijven wij alles optimaliseren. Updates doorvoeren, conversie punten optimaliseren en advies vanuit ons om de website te verbeteren en zo jouw online succes te garanderen.

Wij houden van WordPress.

WordPress is het populairste CMS ter wereld, met een ruime flexibiliteit en schaalbaarheid. Hierdoor is WordPress geschikt voor elk soort bedrijf of organisatie. Daarnaast zijn er duizenden plugins beschikbaar om de website mee uit te breiden. Een naadloze integratie met bijvoorbeeld Mailchimp of Salesforce zorgen ervoor dat jij de website kan gebruiken waar hij voor bedoeld is. Met WordPress heb jij alles in eigen handen. Zelf pagina’s aanmaken of blogs plaatsen gaat heel gemakkelijk. Met deze redenen ontwikkelen wij graag jouw nieuwe website in het WordPress CMS.

Laten we gaan bouwen!
 • Uitbreidbaar en schaalbaar CMS.

 • Een snelle en veilige website.

 • Zoekmachine geoptimaliseerd.

 • Gemakkelijk in onderhoud.

 • Design en UX op maat.

 • Volledige responsive ontwerp.

De lancering van jouw website

Lancering in 3..2..1..

Gefeliciteerd! Jouw nieuwe website staat in de startblokken om online te gaan. Voordat we dit doen komen wij eerst langs voor een oplevergesprek. Samen nemen we een kijkje achter de schermen van de website. Wij leggen je uit hoe alles werkt en hoe jij zelf alles kan beheren. Ook kunnen wij voor jouw organisatie of bedrijf trainingen organiseren om iedereen wegwijs te maken.

Nazorg en onderhoud.

Wij snappen maar al te goed dat jij je liever bezig wilt houden met je onderneming. Daarom bieden wij ook onze onderhoud dienst aan, om jou te ontzorgen. Wij zorgen ervoor dat alles keurig blijft werken en alle updates op tijd krijgt. Kortom, jij blijft altijd online zonder om te hoeven kijken naar de website. Gaat er toch iets mis of zijn er vragen? Dan zullen wij altijd voor jou klaarstaan.

Onderhoud en support na lancering

Wat levert het jou op?

Op maat gemaakt.

Wij bouwen een website die voldoet aan jouw eisen, wensen en specificaties. Zo ben jij verzekerd van een website die perfect bij je past.

Een fijne samenwerking.

Wij houden van langdurige relaties. Wij zullen er alles aan doen om die met jou zo fijn en persoonlijk te laten verlopen. Van idee tot resultaat.

Design waar je u tegen zegt.

Wij houden meer van het informele, maar voor een prachtig webdesign maken wij graag een uitzondering.

Altijd goed vindbaar.

Tijdens het bouwen stoppen wij ook direct onze online marketing expertise in het project. Zo zorgen wij dat de website vrijwel direct online goed vindbaar is.

Een converterende website.

Nieuwsbrief inschrijvingen, contact momenten of keiharde sales: Waar de website ook voor bedoeld is, hij converteert naar jouw doelstellingen.

Inzicht in jouw data.

Wij geven je inzicht in alle data die te maken heeft met jouw website. Vanuit hier kunnen wij advies geven om de website te blijven verbeteren.