Zoekmachine optimalisatie.

Een website heeft natuurlijk bezoekers nodig. Met onze SEO expertise regelen wij dit voor jou.

Op zoek naar meer verkeer en bezoekers op jouw website? Met onze kennis en kunde in zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgen wij voor meer relevant verkeer naar jouw website. Wij zorgen ervoor dat jouw bedrijf hoger in de zoekresultaten naar boven komt!

Verbeter je vindbaarheid.
Trek meer relevante bezoekers aan met SEO
Wat is zoekmachine optimalisatie?

Wat is SEO?

Zoekmachine optimalisatie (SEO) houdt in dat wij jouw website aanpassen om de score te verhogen in organische zoekresultaten van Google en andere zoekmachines. Met een mix van onder andere content optimalisatie, techniek en linkbuilding verbeteren we de website en ontvang je vanuit het Google algoritme een hogere kwaliteitsscore.  Hoe hoger deze score is, hoe hoger jouw positie zal zijn op bepaalde zoektermen, met als gevolg een stijging in verkeer naar de website.

Waarom is SEO nodig?

Je wilt natuurlijk graag dat jouw website of webshop relevant verkeer ontvangt. Helaas kan het een flinke klus zijn om dit te realiseren. Google’s algoritme heeft namelijk een strenge beoordeling op basis van meer dan 200 richtlijnen en rankingfactoren. Met deze regels kijkt Google naar een website en geven zij een ranking binnen zoekresultaten. Daarom is het belangrijk om altijd bij te blijven met de laatste SEO-trends en technieken, om zo hoger te scoren in de zoekresultaten. Bovenal zorgt dit er ook voor dat jouw kwaliteitsscore van Google verbeterd. In andere woorden, een website zonder SEO zal altijd onder jouw concurrenten in de zoekresultaten vallen en word het erg lastig om je producten of diensten online te verkopen.

Waarom SEO nodig is voor jouw bedrijf

Hoe wij te werk gaan.

Stap 1.Kennismaking.

Wij komen graag met jou samen om kennis te maken met jou en je bedrijf. Tijdens dit eerste gesprek stellen wij jouw doelstellingen vast en kijken wij samen wat de mogelijkheden zijn.

Stap 2.Onderzoek.

Na het eerste gesprek duiken wij achter onze computers. Wij gaan onderzoeken met welke technieken jouw doelstellingen bereikt kunnen worden en wat hier voor nodig is.

Stap 3.Voorstel.

Na het onderzoek komen wij met een vrijblijvend voorstel met al onze bevindingen, opties en kansen die open liggen voor jou. In dit voorstel vertellen wij welke vervolg stappen genomen dienen te worden.

Stap 4.Uitvoering.

Time for action! Bij een akkoord op het voorstel gaan wij hard voor jou aan de slag en gebruiken wij onze online marketing en SEO expertise om jouw doelstellingen te behalen.

Stap 5.Rapportage.

Wij houden jou altijd op de hoogte over al onze werkzaamheden, onderzoeken en bevindingen. Dit doen wij in mooie rapportages waarin rauwe data vertaald is naar leesbaar tekst en beeld.

Stap 6.Optimalisatie.

Optimalisatie is essentieel in een altijd veranderende onlinewereld. Daarom analyseren wij continu ons eerder gedaan werk om te verbeteren waar nodig is.

Onze expertises.

Onder de SEO paraplu vallen heel veel disciplines. Van acties die achter de schermen worden uitgevoerd, tot informatie die jouw doelgroep direct ergens kan zien. Daarom vereisen al deze SEO activiteiten hun eigen expertise, wat Flevonline in huis heeft. Een enkele techniek is vaak niet voldoende om goed resultaat te zien of de doelen te behalen. Daarom halen wij alles uit de kast om met een prachtige SEO-mix jouw doelstellingen te behalen!

Laten we gaan bouwen!
  • Content SEO.

  • Technische SEO.

  • Linkbuilding.

  • Sociale media.

  • Google Mijn Bedrijf.

  • Google Analytics.

Wat doen wij allemaal voor jou

Wat doen wij voor jou?

Met SEO zorgen wij ervoor dat jouw website of webshop beter vindbaar wordt en hoger scoort op bepaalde zoektermen. Samen met jou gaan wij rond de tafel om de wensen te bespreken en hiervoor een SEO-plan op maat te maken. Via SEO-analyses krijgen wij een goed beeld van de huidige SEO en die van jouw concurrentie. Hierna bepalen wij een strategie voor een lange termijn, die voor duurzame en organische groei zal zorgen. Met onze kennis en expertises in SEO-technieken, gaan wij met jou een samenwerking aan wat zal resulteren in een hogere conversie, meer leads en verkeer naar jouw website.

Data en rapportages.

Data kan soms saai zijn, maar dat houdt onze passie voor SEO niet tegen! Vooral wanneer wij uit deze data veel informatie kunnen halen en het inzicht geeft in bezoekers. Hierdoor kunnen wij voor nóg betere zoekmachine optimalisatie zorgen en jouw website verder aanpassen waar nodig is. Natuurlijk geven wij je graag inzicht in deze statistieken en kan je van ons maandelijkse rapportages ontvangen. Wij zullen altijd transparant en eerlijk zijn over onze bevindingen.

Inzicht in al jouw SEO data

Wat levert het jou op?

Een SEO-plan op maat.

Een goed begin is het halve werk. Daarom krijg je van ons een SEO-plan wat gericht is op jouw wensen en doelstellingen.

Een hogere positie.

Wij zorgen er met onze expertises voor dat jij een hogere zoekpositie krijgt in Google en andere zoekmachines.

Een betere kwaliteitsscore.

Wij verbeteren jouw SEO, zowel in techniek als in content, zodat Google jouw een betere kwaliteitsscore zal geven.

Inzicht in statistieken en data.

Je hebt ten alle tijden inzicht in statistieken en data die spelen rondom jouw website. Wij zullen altijd eerlijk zijn over onze bevindingen.

SEO-Analyses & rapportages.

Wekelijks of maandelijks op de hoogte gehouden worden over jouw SEO prestaties? Wij schrijven duidelijke rapportages voor jou.

Een fijne samenwerking.

Wij houden van langdurige relaties. Wij zullen er alles aan doen om die zo fijn en persoonlijk te laten verlopen. Van idee tot resultaat.